HAMS & ROSA slaan de handen in elkaar

In het kader van het continu beter & completer maken van HAMS, willen wij jullie via deze weg op de hoogte brengen van onze laatste nieuwe ontwikkelingen.

Naar aanleiding van het Feedback formulier dat nu reeds enkele weken online staat werden onze inzichten in jullie gebruik duidelijker en inzichtelijker. Dank aan iedereen die deelnam aan onze enquête. 

Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om de nieuwe mogelijkheden van onze kalender aan te kondigen.

Met deze nieuwe ontwikkelingen zullen jullie via HAMS online afspraken kunnen aanbieden, nieuwe patiënten aantrekken dankzij verhoogde zichtbaarheid op Google, instructies aan uw patiënten sturen en nog veel meer. Deze nieuwe functionaliteiten zijn mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking met Rosa VZW, die een completere agenda-oplossing aanbiedt dan de huidige Hams kalender.

Om er voor te zorgen dat jullie deze omschakeling vlot kunnen maken en om jullie wat meer in te lijven in de extra functionaliteiten die Rosa jullie praktijk kunnen bieden, stellen we graag volgende hulpmiddelen ter beschikking:

Via deze link vinden jullie al een eerste impressie van ROSA

Om al jullie vragen en opmerkingen te kunnen behandelen stellen we graag enkele webinars ter beschikking. Wij zullen hier samen met de mensen van ROSA uitleggen hoe jullie met de nieuwe agenda functionaliteit aan de slag gaan.
Registreren kan hier.Moesten jullie nog verder opmerkingen of vragen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren op support@hams.be

Wij kijken alvast uit naar deze nieuwe samenwerking!

Wout & Dries

HAMS

Ga terug